*Kilpailu on päättynyt. Voittajaksi nousi Laura Kara. Onnea ja mukavia messuhetkiä!

Woaah! Lisäarvonnassa palkintoina kaksi lippua Matka2018 messuille!

Sain haltuuni lisää matkamessuille oikeuttavia sähköisiä pääsylippuja. Mikäli mielit mukaan messujen hulinaa mutta sinulla ei vielä ole lippuja, kerro alle tämän vuoden matkasuunnitelmistasi ja olet askeleen lähempänä messuovea!

Kilpailu päättyy keskiviikkona 17.1.

Arvonnassa palkintoina on kaksi sähköistä pääsylippua Matkamessuille. Yhden lipun hinta on 18€ ja liput oikeuttavat kertakäyntiin messuilla.

Matkamessut ovat avoinna yleisölle Helsingin Messukeskuksessa: Perjantaina 19.1.2018 klo 10.00 – 20.00, lauantaina 20.1.2018 klo 10.00 – 18.00 ja sunnuntaina 21.1.2018 klo 10.00 – 18.00.

Tämän linkin takaa voit lukea jo aiemman kilpailun yhteydessä mainittuja messutärppejä.  Onnea arvontaan!

Saattaisit myös pitää näistä:

32 kommentti

  1. Suunnitelmissa viikonloppu Münchenissä, opiskeluihin liittyvät matkat huhtikuussa Kööpenhaminaan/Roskildeen ja syyskuussa Pariisiin. Jos vielä kesällä sitten jonnekin … Avattava varmaan sponsorikassa jonnekin ?

  2. Kesällä kotimaan matkailua. Loppusyksystä/alkutalvesta Tenetiffa. Keväällä Hollannin reissu olisi kyllä unelma. Mutta tänä vuonna ei budjetti taida antaa myöten siihen.

  3. Vietän kauan kaivattua sapattivuotta ja toivottavasti ehdin moneen paikkaan! Maaliskuussa menemme katsomaan saksalaista jalkapalloa Berliiniin, huhtikuussa nautimme Madridin keväästä. Kesällä lennämme Budapestiin, sieltä matka jatkuu Albanian kautta Kreikkaan. Syksyllä taas jonnekin pimeää pakoon. Matkakohde löytyy toivottavasti messuilta 🙂

  4. Haaveilen matkasta jonnekin päin Aasiaa ja kesälle on pohdinnassa Italian reissua ja jossain välissä olisi tarkoitus reissata Iso-Britanniaan.

  5. Tänä vuonna on edessä matkat Malediiveille, Ateenaan, Roomaan ja Madagaskarille. Sen lisäksi haluaisin päästä matkamessuille etsimään ideoita reissulle, jonka tekisin ihan itsekseni ilman perhettä.

  6. Työn puolesta matka vie tänä vuonna ainakin Yhdysvaltoihin ja Isoon-Britaniaan, ja kesälomaa vietetään Kroatiassa. Pitkäaikaisena haaveena on ollut Kuuba ja siellä erityisesti Havanna – ehkä se toteutuu loppuvuodesta! Haaveet on tehty toteutettaviksi <3

  7. Tänä vuonna suuntana on ainakin Kiina, mutta haaveissa on myös sekä kotimaan matkailua että saarihyppelyä Kroatiassa 🙂 Katsotaan, minne kaikkialle tänä vuonna vielä kerkeääkään!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *