Hämeenlinna 5.- 6.7.2024

Tänä viikonloppuna juhlittiin Wanaja Festivalin 20 -juhlavuotta. Suomen kauneimmaksi festariksi kehuttu tapahtuma keräsi Hämeenlinnan Linnanpuistoon Vanajaveden rannalle lähes 13 000 musiikinystävää sekä tietenkin myös monia huippuartisteja kuten Apulannan, Ellinooran, KUUMAAn sekä Kaija Koo:n.

Hämptönin ylpeys Wanaja, ei pettänyt tälläkään kertaa! Vaikka sää oli hieman oikukas, ei se juhlijoita liiemmin häirinnyt. Festivaalin tunnelma oli mukavan letkeä ja mikä ilahduttavaa, yleisön joukossa oli hyvin eri-ikäistä kulkijaa, huomioiden festivaalin ikäraja K18.

Musiikin lisäksi väliaikanumeroihin oli panostettu, tarjolla oli benji-hypyistä tarot-tulkintoihin ja karaokesta erilaisiin ruoka- ja juomapisteisiin. Tapahtuma-alueella pääsi myös osallistumaan niin onnenpyörään kuin pariakrobatiaan, tekemään tuoksulaboratoriossa omia tuoksuja sekä seuraamaan livenä biisin kirjoittamista.  

Juhlijoilla oli ihania kukkaseppeleitä hiuksissaan.

Suomenkielisen musiikin juhlaa

Wanaja Festivalin molempina päivinä Linnapuistossa soi suomenkielinen yhteislaulu, siitä pitivät huolen mm. sellaiset konkarit kuin Dingo, Happoradio ja Eppu Normaali. Lavalla nähtiin juontotehtävissä myös HP Dudesonina tunnettu Hannu-Pekka Parviainen. Saipa festarikansa nähdä Portion Boysin keikalla myös HP:n viuhahduksen.

Se oli viuhahdus…

Katso festivaalin lauantaipäivän tunnelmia ja bongaa tuttusi!

Happoradiota säesti Popedan keikoilta tutut Kesämiehet.
Jalo-Tiina tapasi iloisia fanejaan.
Ellinooran kanssa lavalla nähtiin myös Samuli Putro Osuma-laulun aikana.
Lavan edessä oli rento tunnelma.
Eppu Normaalin kokoonpanoa oli vahvistettu Iiro Rantalalla.
Sateen lakattua piknik -vilteille oli kysyntää.
Wanajalla oli iloisia jälleennäkemisiä.

Ensi vuonna Wanaja Festival pidetään Hämeenlinnassa 4.-5.7.2025.

Saattaisit myös pitää näistä:

2 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *