*Mediapäivän saldoa

Vuoden 2023 Asuntomessut pidetään 7.7. – 6.8. reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä – hurmaavassa Loviisan pikkukaupungissa. Helsingistä Loviisaan on alle 90 kilometriä, Kotkasta 46 kilometriä.

Messualue on rakennettu Loviisanlahden itäiselle rannalle ja sai nimekseen Kuningattarenranta. Asuntomessualueelta avautuvat upeat näkymät vastarannalle historialliseen, 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. 350 metriä pitkä ja 3 metriä leveä kelluva kevyeen liikenteen silta mahdollistaa kulkemisen messualueelta suoraan kauniiden suola-aittojen Laivasillalle ja siitä edelleen vanhan kaupungin kautta Loviisan keskustaan.

Uusi merellinen asuinalue on sijainniltaan poikkeuksellisen edustava. Huomattavan moni rakennus sijaitsee omarantaisella tontilla, mutta meri näkyy ikkunoista lähes kaikilla. 25 messukotia esittelevät monipuolisesti rakentamista niin materiaalivalintojen kuin kokojensakin puolesta. Mukana on pientalojen lisäksi paritaloja, rivitalo sekä kerrostalo.

Asuntomessuilla on tänä vuonna kaksi oheiskohdetta: Strömforsin ruukki sekä Sibeliustalo. 

Asumista huippuartistien tahtiin 

Tänä vuonna jatkuvat asuntomessuilla jo suosituksi tulleet artisti-illat. Torstaisin messuilta jatkuu normaalia pidempään ja messuvierailun yhteydessä pääsee nauttimaan pääsylipulla myös elävästä musiikista.

Torstain artisti-iltoina alue on auki klo 20.30 asti. Ikärajattomat keikat alkavat päälavalla klo 19 ja loppuvat noin klo 20. Lapsiparkki palvelee torstaisin kello 20.30 asti.

Esiintyjät

13.7. Pete Parkkonen

20.7. Ressu Redford

27.7. BESS

3.8. Teflon Brothers 

Aukioloajat

Tapahtuma on avoinna päivittäin klo 10.00–18.00. 

Pääsyliput

Aikuiset 30 € | 33 € portilla. Erityisryhmät (eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja invalidit) 18 € | 20 € portilla. Nuoriso (12–17-vuotiaat) ja opiskelijat 11 € | 12 € portilla.

Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta sisään maksavan aikuisen seurassa.

Liput voi ostaa helposti verkkokaupasta. Liput myydään päiväkohtaisesti ja kaikki verkkokaupasta ostetut liput sisältävät pääsykoodin Loviisan virtuaalisille Asuntomessuille, jossa pääset tutustumaan messukoteihin jo ennen messuvierailua. Verkkokaupasta ostettu lippu on edullisempi kuin portilta ostettu lippu. 

Pysäköintilippu

11 € | 15 € paikan päältä pysäköintialueella.

Asuntomessut Loviisassa 7.7.–6.8.2023.

Saattaisit myös pitää näistä:

1 kommentti

  1. Yleensä on vuosittain tullut asuntomessuilla käytyä. Loviisassakin olisin halunnut päästä käymään, mutta valitettavasti se ei nyt sopinut aikatauluihin. Miellyttävältä vaikuttava alue.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *