*Pääsylippujen arvonta on suoritettu. Liput voitti Ismo Niininen. Onnea ja mukavaa messupäivää!

**Pääsyliput saatu @Messukeskus, @Matkamessut

Perinteiset ja matkailupiireissä varsin odotetut matkamessut ovat jälleen täällä! 

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa pääsyliput itsellesi ja kahdelle kaverillesi Matka 2024-messuille! Matkamessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa 19. – 21.1.2024 ja liput oikeuttavat kertakäyntiin messuilla. 

Kerro alle muutamalla sanalla tämän vuoden matkasuunnitelmistasi ja voit voittaa pääsylippupaketin messuille. 

Lippupaketin arvonta suoritetaan 16.1. Onnettaren suosikki saa pääsyliput suoraan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Yhden pääsylipun arvo on 18 euroa.

Paljon onnea arvontaan! 🙂

3 päivää upeaa Matkatunnelmaa!

Pasilan Messukeskus kutsuu jälleen matkailusta kiinnostuneita Matka 2024 tiimoilta. Vastassasi on matkailun asiantuntijoita yli 70 maasta auttaen sinua löytämään seuraavan matkakohteesi tai jopa kaksi, unohtamatta kilpailuja ja sähköistä tunnelmaa jonka kansainvälinen vilinä saa aikaiseksi.  

Seuraavana muutama messuvinkki matkakuumetta nostattamaan. 🙂

Vuoden 2024 messutärpit:

  • Messujen tämän vuoden partnerimaa on suomalaisten ikisuosikki Espanja! Espanjan osasto löytyy paikasta 6a50.
  • Mitäpä jos tänä kesänä lähtisitkin Suomen Itärannikolle? Kotka-Haminan seudulta löytyy yllättävän paljon nähtävää ja uutta koettavaa. Vieraile osastolla 6h30.
  • Tänä vuonna yksi Euroopan kulttuuripääkaupungeista on Tartto. Mitäpä jos hakisit vinkkejä perinteisen Tallinnan sijasta Tarton matkaan osastolta 6g60?
  • Jos kotimaiset merenrantakohteet kiinnostavat, vieraile myös Taalintehtaan osastolla 6s31 sekä Seilin osastolla 6n2

*Kaikki kuvat Messukeskus/Matkamessut 2023.

Saattaisit myös pitää näistä:

29 kommentti

  1. Meillä on miehen kanssa vielä tekemättä häämatka, menty naimisiin 2019, korona, sairastuminen ja opiskelut sotki välillä, mutta nyt keväällä on tarkoitus vihdoin ja viimein päästä matkaan. Joten jonnekin lämpimään halutaan.

  2. Kotimaan kauniit rannat ja kalliot retkikohteina. Majakkasaaret haaveena. Euroopassa kiinnostaa välimeren alue, barcelonan arkkitehtuuri, kreikan saaret ja rannat.

  3. Suunnitelmana autoseikkailu normandian rannikoille alkukesästä. Paluu legolandin kautta Suomeen. Vinkit matkakohteista ja majoituksista olisi tarpeen ja messuilta etsinnässä

  4. Tänä vuonna suunnitelmana käydä ainakin Bike Weekillä Floridassa. Työn alla on myös muuttaa työkuviot niin, että tulevaisuudessa voi matkailla diginomadina.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *