Myö-hostelli, Helsinki

*Kilpailu on päättynyt. Onnettaren suosikiksi nousi Sabine Ylönen. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Ihanaa kesää!

Osallistu arvontaan ja voita yö kahdelle Helsingin uusimmassa hostellissa. Arvottava lahjakortti on voimassa 31.5.2019 asti (ps. erikoishintaiset päivät), joten jos ei kesällä ole Helsinkiin asiaa, on se käytettävissä myös tulevan vuoden aikana.

Jos Myö-hostelli ei ole vielä tuttu paikka, ei hätää, voit lukea vappuvierailustamme ihanassa Myössä tämän linkin takaa.

Osallistumisohjeet

Kilpailu on kaksivaiheinen; pisteitä saa jättämällä vapaavalintaisen Helsinki-aiheisen kommentin tämän jutun alle sekä lisäksi triplapisteet tykkäämällä Himomatkaajan turinoita-facebooksivusta. Kilpailuun voi osallistua vain kerran.

Lahjakortti sisältää yhden yön yöpymisen kahden hengen huoneessa, jossa on oma kylpyhuone. Majoitus sisältää myös hostelliaamiaisen. Kilpailu on voimassa 31.5. asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Saattaisit myös pitää näistä:

130 kommentti

  1. Helsingissä nähtävää ja tapahtumia on niin paljon, ettei päivään mahdu – yöpymispaikka on siis tarpeen! Olen seurannut Myö-hostellin tarinaa alusta alkaen ja odotan kovasti tilaisuutta mennä käymään.

 1. Facebook-sivusta tykätty.

  Helsinki on ollut mulle melkoisen vieras, ekalla reissulla seisoin melkein rautatieaseman kulmalla ja kysyin ohikulkijalta, että missä rautatieasema on, hups. No viime kerralla kun nopeasti ohitin rautatieaseman tuli käsittämätön onnen tunne ja hirveä halu päästä kokemaan aurinkoinen Helsinki. Tästähän sitä saisi syyn lähteä, kun olisi majoitus kunnossa. 🙂

 2. No kappas! Justiinsa kommentoin hostellijuttuusi, että nyt kävin minäkin ja linkkasin kirjoituksesi omaani. Täällä olikin lisää aiheesta. Mukava paikka, todellakin menisin uudestaan.

 3. Voi miten ihana hostelli! ❤ Parasta irtiottoa arjesta itselle on lähteä hotelliin/hostelliin yöksi ja tutustumaan kaupungin tarjontaan. Harvoin tulee kuitenkaan Helsingissä käytyä, mutta tämän myötä siihenkin tulisi oiva tilaisuus ?

 4. Tämä olisi just passeli ja piste iin päällä majoitus, kun tyttären kanssa on suunnitteilla miniloma kesäiseen Helsinkiin ja ainakin Barbie-näyttelyyn Kansallismuseoon.

 5. Juuri olen menossa kotikaupunkiin viikonlopun Helsinkireissun jäljiltä, edellisestä visiitistä olikin jo 8-10 vuotta ja tuli ihan semmoinen olo, että vitsit, kun ei ole useammin tullut käytyä! Ja weekendeille tullaan elokuussa, hotelli olis aika kiva sen kanssa :’)

 6. Suunnittelemme tässä juuri mieheni kanssa rentoutumisreissua Helsinkiin kesälle, mutta sopiva majoitus vielä puuttuu. Tämä olis siis meille justiinsa täydellinen! 🙂

 7. Käydään Helsingissä usein, nähdään perhettä,sukua,ystäviä. Käydään konserteissa,elokuvissa ja syödään hyvin. Hengaillaan,haahuilaan shoppaillaan. Yleensä ollaan hotellissa,monta koluttu läpi,useat useammankin kerran. Tämä oli hyvä vinkki,miksipä ei näin kiva hostelli!

 8. No kyllä tekis hotelliyö ihmeitä ja irtiotto arjesta.. ♥ Siitä on kyllä kulunut useita vuosia kun ollaan hotellissa yövytty, sen verran on perhe-elämä sitonut ja pitänyt kiireisenä neljän pienen lapsen kanssa! Nyt hilpaisen tykkäämään facebook-sivustasi!

 9. Helsinki yllätti minut jo heti lapsena, kuinka siellä sain olla osa erilaisuutta. Erilaisuuttani ei osoiteltu ja moitittu, mitä tapahtuu aina kotikylässäni. Helsingissä vierailu muistuttaa aina, että isossa kaupungissa on puolensa.

 10. Kesällä on reissu Linnanmäelle ja Korkeasaareen, sinne siis matkataan ja varmasti me aikuiset käymme näyttelyissä ja museoissakin. Myön Hostelliyö olisi kiva kokemus.

 11. Olen elämäni aikana ollut Helsingissä yhteensä ehkä noin 10 tuntia. Haluaisin kovasti tutustua tuohon kauniiseen Suomen pääkaupunkiin ajan kanssa. 🙂 Huippu arvonta!

 12. Olen elämäni aikana ollut Helsingissä yhteensä ehkä noin 10 tuntia. Haluaisin kovasti tutustua tuohon kauniiseen Suomen pääkaupunkiin ajan kanssa. ? Huippu arvonta! Triplapisteillä osallistun. 🙂

 13. Helsinki on kaunis kaupunki jossa mieluusti vierailee ihan Suomen todellisesta pääkaupungista Tampereelta asti 😀 Myö-hostellin eettisyys (HR-politiikka) on huippujuttu! Nykyaikaista majoittumismahdollisuutta eurooppalaiseen tyyliin 🙂

 14. Muutan ensimmäistä kertaa kesäksi Helsinkiin, ja odotan kyllä innolla että saan kutsua kaupunkia kodiksi <3 Helsinki on nimenomaan kesäkaupunkina aivan ihana! (ps. tykkään myös facebookissa!)

 15. Asun Pohjanmaalla Kurikassa.
  Mun 3 tyttöäni asuu Helsingissä.
  Viimeisten 8 vuoden aikana olen käynyt siellä noin 2-3 kk välein.
  Olen kävellyt Töölössä,Punavuoressa,Vallilassa, Kalasatamassa,Arabianrannassa,Hietsussa.
  Etsinyt kahviloita ja terasseja.
  Tintintango on suosikkini. Oikea kulmakuppila. Töölöntorin olohuone.
  Tytöt asuu siellä lähellä.
  Menen usein sinne juomaan teetä ja luen päivän lehdet.
  Olen oppinut tunnistamaan eläkeläisten vakiporukan joka istuu isolla porukalla kuppia kallistaen.
  Me muut ollaan kaikenikäisiä ja erilaisia.
  Henkilökunta on ystävällistä ja palvelee asiakkaita mukavasti jututtaen.
  Joskus tytär on jättänyt avaimensa heille talteen kun on lähtenyt reissuun ja minä olen tullut myöhemmin hänen kämpille yöksi.
  Cafe Ursula on toinen juttu.
  Siellä vois istua merelle tuijottamassa teekupin kanssa, nauttia kiireettömästi.

  Helsingistä on tullut minulle hyvän mielen paikka.???
  Ja Myöhostellista yöpaikka.

 16. Helsinki on löytöretkeilijän paratiisi. Uteliaalle seikkailijalle löytyy jokaisen uuden nurkan takaa jotain mielenkiintoista ja uutta ihmeteltävää ?

 17. Ilman muuta osallistun hostelarvontaan, triplapisteillä tietty. Suunnitelmissani on käydä kesällä Stadissa mm. Kansallismuseon Barbie Icon-näyttelyssä ja Lasten kaupunki-museossa, joten lahjakortille olis käyttöä ?

 18. Tulipa tämä sopivasti, nimittäin unelmana matka entiseen kotikaupunkiini. Olen ollut poissa 35 vuotta ja viim. Suomen matkastakin vierähtänyt jo 15v. Mikään ei voita kesä-Helsinkiä…ekana tulee mieleen Suomenlinna ja tervasaippuan tuoksu pestessä mattoja merivedellä.

 19. Olispas kivaa tulla vidttämään pari päivää rakkaan mieheni kanssa Helsingissä. Istuskeltaisiin puistoissa, syötäisiin jäätelöä ja katseltaisiin kesäistä menoa.

 20. Tyttärelläni oli sama idea jo vuosia sitten: hostelli, joka työllistää kehareita, kuten veljensä. Hyvää, että se toteutui Helsingissä! Olisi kivaa tutustua Myö-hostelliin.

 21. FB-sivusta tykätty.
  Myö-hostellin sijainti on ihan huippu, luonnon ympäröimänä mutta suoraan pihasta lähtee bussi ydinkeskustaan.❤ Tällainen keltanokkakin selviää pääkaupungin humussa.? Ihanaa jos onni potkaisisi, saisi irtioton arjesta.?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *