Sauna Open Air, Tampere

Mahtava rock-kesä sai arvoisensa jatkoa kun jo legendaariseksi muodostunut Sauna Open Air jyrähti käyntiin perjantaina Tampereen Ratinassa. Sauna Open Airillä on jo Tampereella perinteitä, festarit järjestettiin Eteläpuistossa vuosina 2004–2011 sekä 2013.

On Your Knees!”

Kaksipäiväiset festarit ovat etenkin hieman varttuneemman rock- ja hard rock -musiikin ystävien juhlaa.

Perjantaina runsaan 6000 festarikävijän sykkeestä piti huolen ulkomaan elävät kuten tanskalainen D-A-D joka oli monelle Saunan kävijälle uusi tuttavuus. Bändi oli varsin hyvässä vedossa ja lavaesiintyminen suorastaan vauhdikasta. Ilouutisia heille joilla jäi keikka näkemättä, D-A-D:lla on lokakuussa Suomen kiertue. Tampereelle bändi rantautuu 13.10 ja tuolloin paikkana on Pakkahuone.

Lavoille palannut Santa Cruz uusine biiseineen ja jäsenineen jäi hieman laimeaksi. Minne on bändin energia ja kapinallisuus hävinnyt?

Rockuskottavuutta ei taasen Amorphikselta jäänyt puuttumaan. Bändi oli kiistatta yksi päivän kovimmista akteista. Mitattiin sitä sitten yhteislaulun tai lavashow’n määrässä.

Perjantai-ilta päättyi hyvässä iskussa olevan W.A.S.P:n tahdissa. Bändi aloitti keikkansa minuutilleen, Blackie Lawlessin komentaessa kuulijat ensimmäisen kappaleen myötä polvilleen.

Lawlessin ääni oli todella hyvässä kunnossa. Kahden piinaavan lavalta poistumisen jälkeen, viimeisinä biiseinä kuultiin Wild Child, illan päättyen itseoikeutetusti I wanna be somebody-viisuun.

Edellä mainittujen lisäksi perjantaina alkuillassa lavalla veti settinsä Mokoma, Flat Earth ja Marko Hietala.

Here I Go Again

Lauantaina vietetään Ratinassa hard rockin juhlaa!

Lavalle kipuaa jo klo 13.15 alkaen One Desire, jonka jälkeen nähdään mainio kattaus tahtijalkaa tempoilevia yhtyeitä: Brother Firetribe, Skindred, Battle Beast, Sonata Arctica ja Europe.

Illan päättää takuuvarma Whitesnake, jonka hittikavalkadi saa totisemmankin rockkävijän puntin heilumaan.

Lähde sinäkin Ratinaan huutamaan äänijänteet piukeiksi!

Lippuja on vielä saatavilla lauantaille. Festari on K18.

Saattaisit myös pitää näistä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *