*S-Ryhmän ja Raflaamon järjestämä PR-tapahtuma

Pikkujoulukausi on jo ovella, varsinkin S-Ryhmällä, jonka ravintoloissa perinteisesti nautitaan ensimmäiset glögit 1.11. Klo 11.00. Tänä vuonna glögejä ja jouluisia herkkuja päästiin maistamaan jo lokakuun puolella kun S-Ryhmä ja Raflaamo järjestivät vaikuttajille jouluisen kimaltelevan tapahtuman.

Tapahtumassa kuultiin joulukauden suosikeista sekä palveluista joista kuka tahansa meistä voi nauttia S-Ryhmän ravintoloissa ja hotelleissa. Tapahtuma järjestettiin Bistro Aleksanterissa jossa muuten sijaitsi Helsingin ensimmäinen Alko. Pieni knoppitieto – alkoholiliike, tämä mukaan lukien, avattiin 5. huhtikuuta 1932 klo 10, mistä juontuu tutuksikin tullut numerosarja 5-4-3-2-1-0.

Glögiä ja glitteriä

Juhlakauden menut ovat varusteltu herkuilla jotka maistuvat niin lihansyöjille kuin vegeruoan ystäville. Tarjolla on mm. herkullista sokerisuolattua lohta ja tillimajoneesia lisukkeineen, kyytipoikana Wolfberger Rieslingiä. 

Makumatka jatkuu lihanystävien kestosuosikilla – pippuripihvillä, joka tarjoillaan kermaisen pippurikastikkeen, paahdettujen terttutomaattien ja paahdetun perunan kera. Pääruokaan sopii juomaksi joulunpunainen Norton Reserva Malbec. 

Jouluun jos mihin kuuluvat makeat jälkiruoat. Aterian voisi päättää kermainen Crème brûlée ja karpalohilloke. Juomaksi suositellaan Florasi Moscatel Oroa.

Kasvisruokavaihtoehtoina on mm. kylmäsavustettua tofua ja punajuurta, pikkelöityä porkkanaa ja fenkolia. Juomana mm. Leyda Reserva Sauvignon Blancia.

Vegaaniseksi pääruoaksi olisi tarjolla paahdettua myskikurpitsaa ja linssiragutaa, vihreitä papuja ja paahdettuja terttutomaatteja. Makumatkan viimeistelee Laroche La Chevaliere Syrah Grenache.

Jälkiruokalistalta löytyy esimerkiksi uuniomenacrumble ja suolaista kinuskia joka huuhdellaan alas Il Nostro Vin Santolla.

Marras-joulukuu on siitä mainiota aikaa, että kylmän sään nipistellessä sormia, voi piipahtaa työpäivän jälkeen ystävien kanssa kuumalle glögille. Tämän vuoden S-Ryhmän ravintoloista löytyvä glögi on sekoitettu Napue ginistä ja Lapin Marjan glögistä sekä koristeltu rosmariinin oksalla. 

Ripaus taikaa & yhteistä aikaa myös sinun joulun odotukseesi!

*Otsikkokuva: StockSnap/Pixabay.

Saattaisit myös pitää näistä:

2 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *