Itämeri

*PR-matkan tarjosi Tallink Silja

Yleisön pyynnöstä Itämerelle on jälleen saatu mahdollisuus pidempään risteilyyn. Ruotsin prinsessan mukaan nimetty M/S Victoria I aloitti 22h risteilyt lokakuussa Helsinki – Tallinnan välillä. Aiemmin alus on liikennöinyt Tallinna – Tukholma -reitillä. Lähdöt joka päivä klo 18.35 Helsingistä ja klo 12.30 Tallinnasta.

Kuva: Victoria I, Marko Stampehl / Tallink Silja.

Victoria on valmistunut vuonna 2004. Laivaan mahtuu 2500 matkustajaa ja siinä on 740 hyttiä sekä 1040 kaistametriä ajoneuvoille ja rahdille.

Laivamatkan aikana on mahdollisuus yhdistää aktiivinen iltaelämä sekä vierailla aamupäivällä Tallinnassa 4h ajan. Mahdolliset myrskyt eivät laivaa keikuta, nimittäin yön ajan Victoria on Tallinnan satamassa laiturissa aalloilta turvassa.

Herkkuja jokaiselle aistille

Victoria henkii menneiden risteilyvuosikymmenten tunnelmaa. Kun yleisöltä kysyttiin, mitä aktiviteetteja laivalle kaivattaisiin, oli äänestystulos selvä. Karaoke, bingo ja elävää musiikkia. Ja tätä myös on laivalla tarjolla. Myös ruokaa löytyy aluksen useammasta ravintolasta.   

Victorian ravintoloista mainittakoon muilta Tallink Siljan laivoilta tuttu ja herkkuja notkuva Grande Buffet laivan seitsemänneltä kannelta. A la carte ruokien ystäville löytyy grilliherkkuihin erikoistunut Grill House (kansi 7). Hieman piilossa “nurkan takana” oleva Fast Food 25h -ravintola palvelee kurnivaa vatsaa läpi yön kannella 6. Coffee & Co. kahvila (kansi 7) tarjoaa mm. Starbucks kahvia, leivoksia sekä suolaista purtavaa.

Joulu tulee, onko lahjat jo ostettuna?

Laivalla on kannella 6 miellyttävän kokoiset Tax Free Shop sekä Perfume & Fashion kauppa. Jos aamulla ei jaksa bilettämisen jälkeen lähteä Tallinnaan, laivan kaupoista löytyy helposti kotiin vietävää. 

Kuva: Tallink Silja / marekmetslaid.

Tilaa rentoon oleskeluun

Rento Sea Pub kutsuu trubaduurimusiikin ystäviä sekä karaoke -taitajia. Viihtyisä Piano Bar luo mukavat puitteet seurustelulle. Molemmat löytyvät kannelta 7.

Kuva: Pixabay.

Aluminium Disco kannella 7. muuttuu päivisin Sport Bariksi, jossa isot TV-ruudut välittävät maailman  urheilutapahtumia.

Keikkaa pukkaa

Livemusiikin ystävänä olen hyvin iloinen, että artisteille löytyi jälleen uusi estraadi esiintymiselle. Victorian kaksikerroksisen Starlight-yökerhon lavalla (kannella 6 & 7) on jo nähty tämän syksyn aikana mm. Stig, Divet Show ja Cledos, mutta paljon on vielä tulossa!

Loppuvuoden aikana lavalle nousee mm. Bess, Kuumaa, Abreu, Mikael Gabriel ja Eini. Katso täältä tarkempi keikkakattaus.

Kuva: Pixabay.

Starlight-yökerhossa su-ke-lähdöillä Meritansseissa tarjolla on tanssimusiikkia vanhempaan makuun ja to-la-lähdöillä bilebändit vauhdittavat nuorempia tanssijoita. 

Starlightissa järjestetään myös joka päivä Bingo. Starlight-yökerhon yhteydestä löytyy lisäksi casino. 

Jokaiselle jotakin

Victorialla on saunaosasto kannella 9, jossa sijaitsee perinteisen saunan lisäksi turkkilainen sauna ja poreallas. Saunavieraita palvelee myös saunabaari. Saunomisaika enintään 1,5 tuntia. Avoinna Helsinki-Tallinna-reitillä klo 18.00-23.00 ja Tallinna-Helsinki klo 10.00-16.00.

Kuva: Tallink Silja / marekmetslaid.

Laivalta löytyy myös lastenleikkihuone, perinteisen pallomeren kera. Leikkihuone löytyy kannen 7 peräosasta. Victoria-laivalla nuorten pelit sijaitsevat kannella 6 Starlight-yökerhon yhteydestä.

Kuva: Marko Stampehl / Tallink Silja.

Lähde sinäkin laivalle ottamaan irtiotto arjesta!

Saattaisit myös pitää näistä:

2 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *