Kevään ja alkavan kesäajan kunniaksi pieni leffalippuarvonta! Osallistuminen on helppoa, kommentoi jonkin postaukseni alle mikä on sinun unelmamatkakohteesi ja miksi.

Voittaja arvotaan sunnuntaina 2.4. kaikkien kommentoijien kesken. Voittaja saa kaksi Finnkinon leffalippua postitse kotiin.

Kevätarvonnassa onnettaren suosikiksi nousi Paula Pursiainen, Jyväskylästä! Onnea! 🙂

Saattaisit myös pitää näistä:

50 kommentti

  1. Unelmana olisi matkustaa Kiinaan. Ei välttämättä maan suurimpiin kaupunkeihin vaan esimerkiksi käymään Kiinanmuurilla ja nähdä suuret riisipellot! Syynä valinnalle on tapaamani erityinen ihminen jonka suku on sieltä! Olisi ihanaa voittaa leffaliput meille kahdelle 🙂

  2. On niin monta paikkaa, missä haluaisin käydä. Istanbul ehkä niistä ykkönen, koska tahtoisin kokea basaarit ja suuret moskeijat rukouskutsuineen. 🙂

  3. Haaveilen laajemmasta matkasta Venäjälle 🙂 Toki olisi ihana käydä tutustumassa suuriin kaupunkeihin mutta näiden lisäksi olisi ihana päästä vähän lähemmäs näkemään paikallista elämää ihan tavallisten ihmisten näkökulmasta 🙂

  4. Jos oikein saa heittäytyä unelmoimaan, niin sitten kauas kauas Japaniin. Pienempiä haaveita Islanti ja jälleen kerran ja aina vaan Kreikkaan 🙂

  5. Unelmamatkakohde olisi Edinburgh! Pidän brittiläisestä kulttuurista, ja sen eksottinen vivahde, skottilaisuus kiinnostaa! Kaupungissa on ihana linna ja kauniit maisemat!

  6. Minun unelmanani olisi päästä Espanjan aurinkorannoille loikoilemaan. Vaikka matkustushulluus on iskenyt minuun jo todella nuorena, ei ole matka vieläkään toteutunut. Ehkäpä tämän unelman voisi toteuttaa ensi syksynä parikymppisiä juhliessa.

  7. Italiassa olisi kiva käväistä, koska sieltä löytyy niin monenlaista nähtävää. Esimerkiksi Venetsia olisi varmasti näkemisen arvoinen. 🙂

  8. Unelmamatkakohde olisi USA! Poikaystävä käynyt vain Italiassa ja sielläkin mun kanssa, olisi ihana saada vietyä se myös kauemmaksi. Jo ennen seurustelua kun vitsailtiin kuinka muutetaan yhessä Amerikkaan ja ostetaan hienot autot, näkis nyt mihin oli mun kanssa menossa jo sillon 🙂

  9. Australiaan lähtisin! Erityisesti Tasmania kiinnostaa. Se on niin ihmeellisen kaunis paikka, että haluaisin kokea sen ihan paikan päältä. Australiassa on muutenkin paljon kiinnostavaa nähtävää, söpöjä kenguroita ja upea luonto.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *