Arvonta on päättynyt. Kartan voitti Taija Ylimattila. Onnea!

*Blogijuttu on tehty yhteistyössä Alvar Carton kanssa

Oletko palavasti rakastunut, tullut rakastetuksi tai onko sydämesi jäänyt ikuiseksi ajoiksi johonkin maailman metropoliin tai syntymäkaupunkiisi? Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus teettää itsellesi muisto rakastamastasi kaupungista myös matkasi jälkeen?

Parisen vuotta sitten kolme matkailua rakastavaa nuorta miestä; Nico, Kimmo ja Aarne keksivät uuden innovaation ja päättivät samalla perustaa yrityksen nimeltään Alvar Carto Oy:n. Lue Helsingin Sanomien tekemä tuore juttu yrityksestä tämän linkin takaa. Alvar Cartosta on voinut kesästä 2017 alkaen tilata korkealaatuisia ja tyylikkäitä karttakuvia haluamastaan kaupungista suoraan kotiin.

Tilausprosessi käyttäjän näkökulmasta

Parasta tilauskokemuksessa on, että se on hyvin simppeli ja voit itse täysin vaikuttaa siihen, millaisen taulun saat kotiasi koristamaan. Suunnittelupaletissa on tarjolla mm. erilaisia layouteja, varsin moderneja värejä ja fontteja sekä kolmea eri kokomahdollisuutta (30 x 40, 50 x 70 ja 70 x 100 cm). Kartta printataan korkealaatuiselle, mattapinnoitetulle paperille tarkkuustulostimella. Paperi on paksuudeltaan 180g/m2.

Voit myös valita kartan pysty- tai vaakasuunnassa. Näin taulusi tulee olemaan varsin uniikkiversio joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Ja mikä parasta, postikulut ovat ilmaiset! Taulu luvataan toimittaa Suomessa 3 – 8 päivän sisällä tilauksesta. Näppärä lahjaidea myös paljon matkailevalle ystävälle tai tuttavalle!

Jos tilausprosessi on helppo, myös postitus toimii mainiosti. Karttaprintin valmistuttua, saat seurantakoodin sähköpostiisi, jolloin tiedät tarkalleen missä lähetys seikkailee.

Vaikeinta prosessissa ehkä lopulta onkin päättää, minkä niistä ihanista ikimuistoisista kaupungeista haluaisi printauttaa karttatauluun ja lopulta nostaa omalle seinälle riippumaan.

Lopulta päädyin oman printin osalta niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Tampereeseen. Siinä kaupungissa kun on paljon minulle tärkeitä muistoja ja elettyjä unohtumattomia hetkiä! <3

Arvonta

Nyt myös sinulla on mahdollisuus saada haluamasi kaupunkikartta itsellesi!

Arvontaan osallistuminen on helppoa: kommentoi alas mikä kaupunki on vienyt sinun sydämesi ja miksi! Ja voi olla, että Alvar Carton karttakuva on pian sinun seinääsi ihastuttamassa. Arvonta suoritetaan 1.4. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Palkinnon arvo on 39 – 69€, riippuen voittajan tilaamasta kartan koosta. Onnea arvontaan!

*Blogijutun kuvat ovat Tamperetta lukuunottamatta Nico Erikssonin käsialaa.

Saattaisit myös pitää näistä:

94 kommentti

 1. Groningen Alankomaissa. En ole palannut sinne sitten vaihto-opiskeluaikojen, mutta ikävä kaupunkiin on kova. Groningen merkkasi sen jälkeisen elämäni suunnan, joka oli aivan muu kuin paluu Suomeen. Kaupungissa koin ikimuistoisia ja onnellisia hetkiä, joista karttataulu olohuoneen seinällä muistuttaisi ihanasti arjessa.

 2. Santa Barbara Californiassa on lähellä sydäntä, koska olen siellä monta kesää viettänyt ja tavannut ihania ihmisiä! Todella kiva arvonta 🙂

 3. Vau mikä idea teettää mieli paikasta kartta tai jokin muu sitä kuvaava kuva. Siis todella kiinnostava ajatus ja tuo jos mikä on upea sisustuselementti, ihastuin. Ja juu, oma rakkauden kohteeni on Barcelona, viakka siellä jo vieraillut 5 kertaa, niin aina löydän jotain uutta <3.

 4. Ensin mietin Bangkokia, mutta ehkä kuitenki kotikaupunki Oulu on sydäntä lähinnä. Vaikka matkustelu on mukavaa niin koti on aina koti ja ehdottomasti tärkein paikka maailmassa.

 5. Amerikan Puerto Rico ehdottomasti! Olin siellä n. vuosi sitten reissaamassa ja se oli elämäni paras reissu. Tutustuin ihaniin ihmisiin ympäri maailmaa. Olen heihin vielä yhteydessä tänäkin päivänä. En ole ikinä tuntenut itseäni niin vapaaksi ja onnelliseksi kuin Puerto Ricon reissulla.

 6. Aivan ihana arvonta! Matkakohteita monia joihin ihastunut, yksi niistä Praha. Kuitenkin arpaonnen suosiessa valitisisin seinälle ennemmin ”Kiikoinen”. Pääsisi taulu kesämökillä paraatipaikalle 🙂

 7. Ah, kartat ovat ihania! Kiitos tästä postauksesta ja firman vinkkaamisesta! Minulta oli mennyt tuo lehtijuttu ohi. Olen jo jonkin aikaa miettinyt suosikkikaupunkini Berliinin kartan hankkimista kotini seinää koristamaan. Sellaisen haluaisin!

 8. Olen nähnyt näitä karttatauluja ja miettinyt mistä näitä saa! No nytpä se selvisi! Ja kyllähän se kotipaikka aina rakkain on, Alahärmän karttakuvan ottaisin! 🙂

 9. Mä olen tämmöisiä karttatauluja himoinnut kotiin jo pitkän aikaa, mutta aina se on jäänyt kun rahalle on löytynyt ”parempaa” käyttöä. Oma rakkauskaupunkini on New York, joten sen haluaisin seinälleni matkakuumetta kasvattamaan! <3

 10. Tartto! Opiskelukaupunki, jonka kartta aikoinaan roikkui soluasunnon seinälläkin, siis Tartossa. Nyt mielellään katselisin työhuoneellani hieman tyylikkäämpää versiota samasta aiheesta.

 11. Jos on mahdollista valita pienemmänkin kunnan kartta, valitsisin kotipaikkakuntani Puolangan. Ne maisemat ovat nimittäin tutuimpia ja tärkeimpiä. Oulun karttakin toki kävisi, koska täällä asustelen nykyisin…

 12. Oioi, nyt pistit pahan. Maailmassa on varmaan sata kaupunkia, jotka ovat vieneet mun sydämen. Sanoisin tähän kuitenkin Bangkokin, koska se on lupaus tulevasta Kaakkois-Aasian matkasta (lennän aina Bangkokiin ja siitä jatkan matkaa) ja Helsingin, koska tämä ihana kaupunki on ollut kotini nyt reilu neljä vuotta. <3

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *