Kilpailu on päättynyt!

Matkalahjakortin voitti Ritva Ahola Pirkkalasta. Onnea! 

Lähestyvän joulun kunniaksi bloggaaja alkoi höveliksi ja päätti järjestää arvonnan jonka palkintona ei ole sen enempää tai vähempää kuin matka!

Eckerö Linen sponsoroima lahjakortti oikeuttaa kahden hengen meno-paluumatkaan m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan. Risteilyyn kuuluu lisäksi A-luokan hytti.

Lahjakortti on voimassa 30.5.2018 asti, joten kiirettä sen käyttöön ei ole. Mikäs sen parempaa on kuin aloittaa uusi vuosi pienellä irtiotolla!

Lahjakortin säännöt:

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä hyvittää muista Eckerö Linen tuotteista. Voimassaoloaikaa ei voi muuttaa. Paikkoja on rajoitetusti/lähtö. Lahjakortti on luovutettava lähtöselvityksessä.

Osallistu arvontaan!

Tykkää Himomatkaajan turinoita-facebook sivuista ja kommentoi miksi juuri sinun pitäisi päästä ystäväsi/kumppanisi kanssa matkaan. Arvonta suoritetaan 31.12.2017 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!

Ja oikein lämpöistä joulunalusaikaa teille kaikille!

Saattaisit myös pitää näistä:

56 kommentti

 1. Tallinnaan on kova ikävä! En ole ikuisuuksiin siellä käynyt. Äiti lähtisi mukaan, olemme äiti-tytär ajan tarpeessa. Ehdottomasti mukana!

 2. Olisi mahtavaa päästä poikaystäväni kanssa viettämään laatuaikaa kahdestaan – yhteinen aika on harvassa, kun olemme viimeiset kaksi vuotta asuneet opiskelujen takia eri maissa! Ihana arvonta <3

 3. Ihan vaan, koska en ole ikinä käynyt Tallinnassa ja aina siitä puhun kaikille, että olisi mukava joskus päästä katsomaan miltä siellä näyttää! 🙂 miehen kanssa otettais pieni lapsivapaa ja lähdettäis kaksin risteilylle!

 4. Menimme miehen kanssa naimisiin reilu vuosi sitten ja emme menneet häämatkalle ollenkaan niin tämä voisi olla loistava häämatka jälkikäteen 🙂 Mieheni on reissuhommissa ollut monta vuotta jo ja näemme vain viikonloppuisin. Itse teen vuorotyötä ja olen melkein kaikki viikonloput töissä joten yhteistä aikaa ei meillä pahemmin ole.. mutta jos voittaisin niin voisin toivoa jonkun vkl vp niin pääsisimme minilomalle ?

 5. Yli kolme vuotta aikaa yhteisestä kahdenkeskisestä reissusta miehen kanssa. Ensi vuonna hän täyttää pyöreitä ja tämä olis aivan ihana piristys tähän pikkulapsiarjen pyöritykseen, ja todella tulis tarpeeseen pieni hengähdystauko ihan kaksin! 🙂

 6. Koska meillä on miehen kanssa jäänyt häämatka taloudellisen tilanteen takia reissaamatta :/ Olisi kiva päästä pienelle huilille 🙂

 7. Jouduin työkyvyttömyyseläkkeelle sairauden takia ja tulot putosivat huimasti nyt tuen varalla. En ole matkustanut äitini kanssa vuosiin joten olisi kiva mennä hänen kanssa.

 8. Ollaan todellinen budjettimatkailuperhe, ollaan reissattu halpoja lippuja metsästäen ja lentokenttien lattioilla tai halvimmissa mahdollisissa murjuissa nukkuen. Jostain kummallisesta syystä Tallinna on jäänyt meidän perheeltä melkein kokonaan kokematta, onkohan ollut liian lähellä tai ei ole vaan hyviä lähtöjä ollut tarjolla. Josko vaikka nyt pääsisi päivittämään Tallinna-kokemuksen tälle vuosikymmenelle.

 9. Haluaisin viettää poissa kotoa puolisoni täyttäessä pyöreitä vuosia alkuvuodesta. Tallinna olisi oiva ja edullinen paikka vaikka jokunen ystävä lähtisikin mukaan.

 10. Meillä on viime reissusta kulunut jo useampi vuosi. Olisi kiva päästä vähän tuulettumaan ja viettämään miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa. Tuntuu, että elämä on tällä hetkellä vain työtä tässä tuppukylässä. Tallinnassa emme ole kumpikaan käyneet 🙂

 11. Kiireisen arjen keskellä on parisuhteen huolto jäänyt vähän vähemmälle… Meillä on miehen kanssa niin erilaiset työajat, että kahdenkeskistä aikaa ei juurikaan löydy. Yhteinen reissu olisi kiva piristys parisuhteeseen 🙂

 12. Rentoutusta kun tuntuu, että tarvitsen irtiottoa arjesta mieheni kanssa, lapset voisivat jäädä vanhemmilleni siksi aikaa. Iloista joulun odotusta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *