*Blogijuttu on tehty yhteistyössä Matkamessut 2018 kanssa

Kilpailu on päättynyt. Messuliput kahdelle voitti Juha Vihma. Onnea!

Pasilan Messukeskus kutsuu jälleen matkailusta kiinnostuneita 19 – 21.1.2018 kun järjestysvuorossa on Matkamessut 2018. Esillä on 1000 matkajärjestäjää, matkapalvelua ja matkakohdetta yli 80 maasta!

Jotta messuille olisi mukava lähteä, blogissa on nyt mahdollisuus voittaa pääsyliput sinulle ja ystävällesi Matkamessuille! Kommentoi tämän postauksen alle, facebookiin tai molempiin 7.1 mennessä mistä matkailuun liittyvästä aiheesta haluaisit minun kirjoittavan vuonna 2018.

Onnettaren suosikin pääsyliput lähetetään sähköisesti voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Yhden pääsylipun arvo on 18 euroa.

Seuraavaksi olen sopivan tunnelman luomiseksi sekä matkakuumetta nostattamaan, koonnut muutaman koluamisen arvoisen vinkin messukulkijalle. Ehkäpä nähdään juuri näillä standeillä! 🙂

Messutärpit:

Osasto 7k160 Seychellien saaret – Auringon paahtamaa hiekkaa varpaiden alla, turkoosi meri joka houkuttelee kahlaamaan sen syliin ja kylmä, pienellä aurinkovarjolla varustettu juoma lasissa. Voisiko loma paremmin alkaa?

Osasto 6a60 Georgia – Mielenkiintoinen, autenttinen kohde, helpon matkan päässä Suomesta, sitä on Georgia!

Osasto 6n2-3 Visit Kemiönsaari – Viime kesän aurinkoinen rakkauskohde ei vain ota unohtuakseen. Josko tänä kesänä menisi koluamaan Örön linnakesaaren vai lähtisikö sittenkin maistelemaan Söderlångvikin omenapuiden katveeseen Café Vivanin mansikkakakkua?

Osasto 6n2-1 Hanko – Kesät talvet, Ihana sellainen! <3

Osasto 6f19 Ilomantsin Matkailuyhdistys ry – Iloinen Itä-Suomi; lupsakoita immeisiä, karjalaisia perinteitä sekä ruokaa jossa ei voita ja rakkautta säästellä. Pitääkö vielä mainita muita syitä, miksi pitäisi lähteä Pohjois-Karjalaan?

Osasto 6a80 Italian valtion matkailutoimisto – Kulinaristin, kulttuurin ja rakkauden maa. Venetsia, Rooma, Firenze, Pisa, Napoli ja Milano, vain muutamia mainitakseni.

Osallistu mukaan arvontaan ja nähdään messuilla!

Saattaisit myös pitää näistä:

56 kommentti

  1. Levin talvimatkailusta olisi kiinnostavaa tietää enemmän ja vähän ehkä sellaisista ei niin tunnetuista käyntikohteista/helmistä 🙂

  2. Mua taas kiinnostaisi jutut, joista voisi olla apua yksinäisenä naisena matkustavalle. Täällä Pohjolassa kun on tottunut hyvinkin vapaaseen elämään, niin ei osaa edes ajatella, mitä kaikkea pitäisi huomioida, kun lähtee vähän erilaisempaan kulttuuriin – ja siis yksin, naisena.

  3. Työpaikan vaihdosta johtuen ensi vuodelle ei ehdi kertyä pitkiä lomia.
    Tästä syystä myös minua kiinnostaa kaikki Euroopan viikonloppukohteet

  4. Kreikan sasrihyppelystä olen kuullut paljon hyvää. Olis kivaa lukea myös blogistasi kokemuksia/vinkkejä/ideoita miten reissun voisi toteuttaa.

  5. Kiinnostaa kaikki ei niin turistipaikat ja omatoimimatkailu 🙂 Olisi mukava lukea ei niin suunnitelmien mukaan sujuneista matkoista kun on muutoksia tullut.

  6. Kiinnostaisi tällä hetkellä eniten lukea kohteista, jotka eivät ole Euroopassa, mutta riittävän lähellä, että voisi vaikkapa pidennettyä viikonloppua tai viikon lomaa miettiä.

  7. Vinkkejä ja kohteita soolomatkailijalle, pienen budjetin reissut Euroopassa, pitkät vkl-reissut, Off the beaten path-kohteet, reilaus aikuisempana reissaajana 🙂

  8. Kotimaan matkailu ja viikonloppukohteet kiinnostaa tällä hetkellä eniten, mutta haaveissa on myös matka Kreikkaan 🙂 Vinkkejä otetaan vastaan!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *