Kultaranta Resort, Naantali

*Blogijuttu on tehty kaupallisessa yhteistyössä Kultaranta Resortin kanssa

Turun saaristossa, aivan Naantalin kupeessa sijaitsee Kultaranta Resort. Upein skandinaavisen raikkain värein sisustettu Resort tarjoaa lähes jokaiselle jotakin. Tulit sitten paikan päälle autolla tai veneellä, tarjolla on mm. erilaisia majoitus-, kokous- ja juhlatiloja, herkullista ruokaa sekä mahdollisuus monipuoliseen virkistäytymiseen niin golfkentän, kuntosalin kuin mahtavan saaristoluonnon puolesta.

Naantalin parhaimmat pizzat Heineken Housesta

Totta se on, Naantalin parhaimmat pizzat saa todellakin Heineken Housesta! Makuelämystä täydentää puualustalla pöytiin tuodut valtavat ja esteettisesti kauniit annokset. Herkkua jokaisen palan verran!

Pizzojen lisäksi viereisestä Ravintola Kultarannasta saa kesällä päivittäin klo 11.00 – 15.00 lounasta hintaan 12,90€. Hintaan kuuluu salaattipuffee, keitto sekä lämmin ruoka. Lounaan kruunaa ravintolasta avautuvat näkymät golfviheriölle sekä aina merenrantaan asti.

Ravintola Kultarannasta saa aamuisin myös aamiaista, jolla on hyvä polkaista toiminnallinen lomapäivä käyntiin. Ja ei edes tarvitse olla hotelliin majoittuja. Tällöin aamiaisen hinta on 15 €/henkilö. 4-12-vuotiaat lapset ruokailevat ravintolassa puoleen hintaan.

Luonto odottaa oven takana

Kultaranta Resortin huoneistot sopivat mainiosti koko perheen tarpeisiin. Naantali Muumimaailmoineen on vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Ja jos yksi Suomen hienoimmista puutarhoista kiinnostaa, presidenttien kesäasunto Kultaranta ja sen puutarha on vain neljän kilometrin päässä.

Kultaranta Resortissa on luonto lähellä. Täällä voi majoittua luhtihotellissa ja sen 26 neliöissä standard- ja 37-neliöisissä Mini Suite-huoneissa. Meidän yöpaikkanamme toimi Mini Suite huone, jossa olisi voinut majoittua isompikin porukka.

Parivuoteen lisäksi, perheen teinille olisi ollut tarjolla oma lisävuode alkovissa ja myös olohuoneen vuodesohvaan, olisi saanut tehtyä kaksi lisävuodetta lapsille.

Huoneen hintaan kuuluvat niin liinavaatteet kuin pyyheliinatkin. Normaalin hotellivarustuksen lisäksi, huoneessa on pienoiskeittiö. Ja mikäli viihtyy Kultarannassa pidempään, on Luhtihotellissa asukkaiden käytössä myös huoltohuone, jossa on pyykinpesukone, kuivausrumpu, kaksi kuivauskaappia, silitysvälineet, mikro sekä vesipiste.

Yksi parhaista huoneen ominaisuuksista on kuitenkin luontoon avautuva mahtava lasiseinä. Sängyssä maaten voi ihmetellä tikan elämää lähipuissa sekä ovi avoinna merituulen huminaa saariston luonnossa. Puhumattakaan jokapäiväisestä maisemasta joka taulun tavoin muuttuu ja ilmentyy lasin takana.

Kuva: Kultaranta Resort.

Mikäli lomalla haluaa enemmän tilaa ympärilleen, on vaihtoehtoina majoittua Golf-huoneistoihin. Valittavana on joko 44 neliön tai 80 neliön huoneistot. Korkeatasoiset huoneistot tarjoavat tilaa isommallekin perheelle. Huoneistoissa on mm. 180 cm parivuode, lisävuode alkovissa, ruokailutila, täysi keittiövarustus astianpesukoneineen sekä langallinen internetyhteys, pyykinpesukone, pyyheliinat, liinavaatteet ja sauna.

Kuva: Kultaranta suite 80m2. Kultaranta Resort.

Suuremmassa Kultaranta Suitessa on kaksi erillistä makuuhuonetta, täydellisesti varustettu avokeittiö sekä sauna. Makuuhuoneissa on omat vaatehuoneet sekä wc:t. Keittiössä on kaikki tarvittavat kodinkoneet. Langallinen internetyhteys, pyyheliinat ja liinavaatteet sekä ilmastointi kuuluvat vakiovarusteluun.

Ja mikäli haluaa oikein hemmotella itseään, on vaihtoehtona majoittua aivan meren äärelle 54,5 neliöiseen Marinahuoneistoon. Upea kaksikerroksinen suite kutsuu nauttimaan. Huoneistossa on kaksi huonetta, tupakeittiö ja sauna sekä 13 m² kokoinen etelänpuoleinen terassi venesataman suuntaan. Huoneisto sopii vaikkapa merelliseksi morsiussviitiksi.

Luonnossa liikkumisen riemua

Resortin alueella on mahdollisuuksia monella eri tapaa liikkumiseen. Sadesäällä Resortin kuntosali pitää huolen liikkumisesta. Päivän voi kruunata joko normaalilla tai turkkilaisella saunalla.

Kuntosali ja saunat ovat majoittujien käytössä veloituksetta koko hotellin vastaanoton aukioloajan. Unohtamatta Kultaranta Beauty-osastoa jonne voi jättää perheen äidin nautiskelemaan hieman pidemmäksikin aikaa!

Golfata voi niin ruotsalaisen golfarkkitehti Jan Sederholmin suunnittelemalla 18-reikäisellä golfkentällä kuin virtuaalisesti myös sisällä. Kultarannassa on mahdollisuus hioa omia lyöntitaitojaan TrackMan 4 Dual Radar simulaattorilla. Ensimmäinen kerta vaatii Golf Pron läsnäolon, seuraavat kerrat on mahdollista harjoitella myös aivan omassa rauhassa.

Myyntineuvottelija ja juhlasuunnittelija Pilvi Orpana toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi testaamaan TrackMan 4 Dual Radar simulaattoria.

Golfkentän viereltä löytyy myös minigolf- ja monipelikenttä. 9/18-reikäinen Kultaranta Resort Minigolf -Areenan keinopinnoitteinen pitkäputtirata sopii niin elämykselliseen hauskanpitoon kuin golfin harrastajan puttiharjoitteluunkin. Kultaranta Resortin 7-reikäisellä Par3- ja Monipelikentällä voit pelata futisgolfia, frisbeegolfia ja golfia. Kaikki pelivälineet kuuluvat vuokrauksen hintaan.

Mikäli perheesi halajaa lisää toimintaa, kesällä voi retkeillä upeilla luontopoluilla, meloa kanootilla tai kalastaa. Talvella tekemistä tarjoavat muun muassa saaristolaismaisemissa kulkeva hiihtolatu. Alueelta löytyy etsittävää myös geokätköilystä innostuneille!

Marinasta löytyy myös luonnonhiekkainen uimaranta jossa voi polskia meressä vaikka koko päivän. Marinasta löytyy myös kahvilapalveluita tarjoava Bar Porho, josta voi hakea pientä purtavaa kesken vesileikkien.

Mikäli kulkuneuvosi on vene, Kultaranta Marinassa on saatavissa seuraavat palvelut; wc:t ja suihkut, septitankin tyhjennys, jätepiste, pyykinpesu, juomavesi sekä sähköt. Päiväkäynti on maksuton (8 h) ja vuorokauden satamamaksu on 33€.

Juhlien arvoinen paikka

Lomien lisäksi Kultarannassa voi viettää unohtumattomat perhejuhlat useammassa eri tilassa. Yksi ehdottomasti kauneimmista juhlatiloista joihin olen Suomessa päässyt tutustumaan, on vanhojen puiden katveessa sijaitseva Vanha Päärakennus.

Isokylän kartano on entinen rälssisäteri, joka oli jo keskiajalla asumakartanona. Tila kuului aiemmin yhdelle suvulle vuodesta 1652 lähtien. Nykyään idyllinen Isokylän Vanha Päärakennus palvelee Kultaranta Resortin asiakkaita juhla- ja kokoustilana.

Vanhan Päärakennuksen tupa henkii mennyttä aikaa.

Punainen talo kätkee sisälleen samalla nostalgisen, mutta myös hyvin elegantin huoneiston jossa mahdollinen syntymäpäiväsankari viihtyy 40 kutsuvieraan kera yön pikkutunneille.

Vaalein, hieman ranskalaisittain sisustetut huoneet saavat arjen karkaamaan kauas.

Kivinavetta.

Vanhan Päärakennuksen lisäksi, juhlia ja erilaisia tilaisuuksia voi järjestää mm. tilan vuonna 1827 rakennetussa Kivinavetassa, 1800-luvulla rakennetussa Lampolassa sekä Kultarannan Klubirakennuksessa. Resortissa on vuokrattavissa myös erikokoisia saunatiloja.

Lampolassa voi viettää intiimiä kokousta saunapalveluin.

Kultaranta Resort on mainio kohde koko perheen lomalle. Kaunis meriluonto, toiminnallinen kokonaisuus sekä Naantalin läheisyys saavat unohtamaan arkisen aherruksen ja edesauttavat keskittymään pääasiaan – yhdessäoloon maailman tärkeimpien ihmisten kera!

 

Saattaisit myös pitää näistä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *