Rockfest, Hyvinkää

*Rockfest -päiväliput tarjoaa Nelonen Media Live

**Kilpailu on päättynyt. Kaksi perjantain päivälippua lähti Ossille. Onnea!

Kesän festaritarjonta jyrähtää mahtavasti käyntiin, kun pari vuotta pandemian vuoksi tauolla ollut Rockfest valloittaa jälleen Hyvinkään Lentokentän 2.- 4.6.2022.

Aikaisempien vuosien tapaan festarikattaus on kattava, kolmeen päivään mahtuu 35 artistia ja yhtyettä, joista löytyy raskaamman musiikin fanille takuuvarmasti kuunneltavaa ja katsottavaa.

Torstaina 2.6.

Kolmella lavalla jytisee mm. Jyväskylän ihme Lost Society, Pirates of the Caribbeanista nimensä saanut Bring Me the Horizon ja Euroviisuista hurjaan nousuun päätynyt Blind Channel. Päälavan valtaa Nightwish, joka soittaa ainoastaan kaksi keikkaa Suomessa kesällä. Rockfestin keikka on näistä ensimmäinen.

Kuva: Nightwish, Rockfest

Festariportit ovat avoinna torstaina klo 14.00 – 02.30.

Perjantaina 3.6.

Radio Rock päälavalla veivaavat mm. sellaiset heavysuuruudet kuin Megadeth ja Scorpions. Soundin Red Stagella ottaa luulot pois saksalainen Heaven Shall Burn. Lauantain puolella viimeisenä aktina toimii Mokoma.

Kuva: Scorpions, Rockfest

Festariportit ovat avoinna perjantaina klo 13.30 – 02.30.

Lauantaina 4.6.

Tämän vuoden Rockfestin pääpäivä on ehdottomasti lauantai ja samaa mieltä on myös yleisö, nimittäin 70% pääsylipuista on jo myyty. Lavalle nousevat mm. melodisempaa rock-genreä edustava Biffy Clyro, suurien lavojen valloittaja Amorphis sekä the one and only – Iron Maiden.

Festariportit ovat avoinna lauantaina klo 12.30 – 02.30.

Katso festaripäivien tarkempi ohjelma täältä. Huom. Muutokset ohjelmistoon ovat mahdollisia.

Käytännön infoa!

Bussit festarialueelle

Saavu Rockfesteille junalla tai Korsisaaren busseilla. Korsisaari kuljettaa rokkikansaa festareille ympäri Suomea ja mitä aiemmin ostat liput, sitä halvemmalla kyyti lähtee. Tsekkaa reitit ja hinnat täältä.

Myös aiempien vuosien tyyliin festaribussit kuljettavat non-stoppina Hyvinkään keskustasta väkeä festarialueelle. Ja jos sinulla on ostettuna majoitus festarin leirintäalueelle, bussi on näppärä keino päästä myös majoitusalueelle.

Majoitus

Mikäli haluat viettää pitkän viikonlopun samanhenkisessä seurassa, paikkasi on ehdottomasti festarialueelta löytyvä leirintäalue. Vaikka kaikkia bändejä ei jaksaisikaan mennä katsomaan, takuuvarmasti kuulet ne kyllä. Leirintäalueelle voi tulla mm. teltan kera, karavaaniautossa tai vaikka bussilla. Alueella on myös puisia noin 2 m x 2 m kokoisia Rockbox:ja sekä puolijoukkueteltan tyylisiä Rocktelttoja joihin mahtuu hieman isompikin seurue. Katso hinnat täältä.

Leirintäranneke on henkilökohtainen ja maksaa 25€.

Maksuvälineet

Tänä vuonna festareilla käyvät yleisimmät kortit sekä käteinen. Huomioithan ettei alueella ole pankkiautomaattia.

Narikka

Festarialueella on narikka johon voi jättää maksusta ylimääräiset tavarat säilöön.

Kierrätys

Tänä vuonna Rockfest kierrättää ja toivoo, että niin myös sinä! Alueella on omat kierrätysastiansa energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteille.

Vastaa ja voita

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja kaverillesi pääsyliput festareille perjantaille 3.6. Vastaa yhteen yksinkertaiseen kysymykseen: Mitä odotat tämän kesän Rockfestiltä?

Arvonta suoritetaan torstaina 19.5. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Onnea skabaan!

*Otsikkokuva: Iron Maiden, John McMurtrie

Saattaisit myös pitää näistä:

20 kommentti

  1. On sen verran kova kattaus tulossa, että odotan kaunista kesäpäivää, livemusiikin nautintoa ja kylmää olutta yhdessä muiden hevi-/metallidiggareiden kanssa. 💪🏼🍺

  2. Hyvää musiikkia tuutin täydeltä ja huumaavaa tunnelmaa 💪🏻 Ja ikisuosikkejani, Iron Maiden, Skorpparit ja Megadeth 💪🏻 Ja uusia suosikkejakin kelpaisi tulla 💪🏻

  3. Ennen kaikkea sitä huolettoman ihanaa festaritunnelmaa, jota ei nyt viime vuosien rajoitusten vuoksi ole juuri päässyt kokemaan. Rockfesteillä on monta bändiä jotka haluaisin nähdä, mutta jos täytyy valita yksi niin Bring Me The Horizon!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *