Osallistu mukaan arvontaan ja voita kaksi lippua Matkamessuille

*Pääsyliput sponsoroi Matkamessut

**Onnetar suosi arvonnassa Salla Karhusta. Onnea ja mukavia Matkamessuja!

Useamman vuoden pandemiatauon jälkeen Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20. – 22.1.2023. Tapahtumassa on mukana yli 850 näytteilleasettajaa lähes 70 maasta. Vuoden 2023 Matkamessujen ohjelmassa on esillä ajankohtaisia matkailuilmiöitä, kohdevinkkejä sekä muita matkailijalle hyödyllisiä puheenvuoroja. Messujen partnerimaana on tänä vuonna Kreikka.

Osallistuminen on varsin helppoa. Kerro kommentteihin, kenet ottaisit mukaan viettämään mukavaa messupäivää ja miksi?

Säännöt

Yhden lipun arvo on 18€. Kilpailuaika on 10. – 16.1.2023. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran ja se mitätöityy ensimmäisen tarkastuksen yhteydessä. Lippua ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Samaan aikaan ja samalla lipulla: Caravan ja Lomakoti – 2nd Home!

Caravanissa esillä uudet matkailuajoneuvot ja -vaunut, matkakohteet, autojen vuokraustoiminta, sekä varusteet ja tarvikkeet. Lomakoti – 2nd Home antaa sinulle käytännön ohjeita, joiden avulla asunto ulkomailta on monta askelta lähempänä.

Kaikki nämä samalla lipulla! 🙂

Saattaisit myös pitää näistä:

10 kommentti

  1. Ystäväni, jonka kanssa on jo puhuttu messuista tehden samalla lähes minuutintarkkaa aikataulua kuinka ehtiä näkemään kaikki kiinnostava 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *