Helsinki

Linnanmäen portit avautuivat uuteen huvittelukauteen 28.4. Uusia suuria härveleitä ei Lintsillä tänä vuonna nähdä, mutta sentään jotain uutuuksia on puistosta bongattavissa. Linnunradalla ja Kammokujalla otetaan parin vuoden koronatauon jälkeen käyttöön VR- ja 3D-lasit. Lasien myötä huvittelijat pääsevät sisälle vaikuttaviin virtuaalimaailmoihin ja nauttimaan huvilaitteiden upeista tehosteista. 

Huvipuiston pelialueelta löytyy upouusi taitopeli Hyper. Tässä pelissä pelaaja voi tuntea olevansa maailmanluokan baseball-tähti. Peliholvissa huvittelijoita odottaa tällä kaudella kaksi täysin uutta peliautomaattia: Space Invaders ja Dream Ball.

Kuva: Jessi Ristilä/Linnanmäki.

Myös muita uudistuksia on kävijöille luvassa. Esimerkiksi huvilaitteiden pituus- ja ikäsoveltuvuusrajoja on päivitetty, jolla varmistetaan koko perheelle mielekäs huvittelukokemus. Koronavuosista tuttu huvittelijoiden määrän rajoitus puistossa on myös tänä vuonna läsnä.   

Eri medioissa olleet tiedot rannekkeiden hinnan nostoista pitävät myös paikkaansa. Päivän ranneke maksaa 47€ (korotus 2€ viime vuoteen verrattuna). Sisäänpääsy huvipuistoon on edelleen maksuton. Lisäksi Linnanmäellä on edelleen seitsemän maksutonta laitetta, jotka riemastuttavat perheen pienimpiä huvittelijoita.

Lintsin vuoristorata on ikisuosikki.

Syksy tuo tullessaan perinteeksi muuttuneet teemaviikot. 7.-24.9. iik!weekin upouudet ja entistäkin piinaavammat kauhukohteet sekä uudistunut Motelli eivät jätä ketään kylmäksi. Valokarnevaali huipentaa koko Linnanmäen huvipuistokauden 12.–22.10. Karnevaalin aikana huvipuiston pääsee kokemaan näyttävässä väriloistossa.

Kuvaaja: Jessi Vidberg.

Vuonna 2024 on luvassa vauhtia ja vatsan kihelmöintiä kun Kieputtimen jättämälle tyhjälle tontille nousee huima Swingi. Laitteessa istutaan jättimäisen heilurin kyydissä, joka heilauttaa kyydissä olijoita lähes 100 kilometrin tuntivauhtia puolelta toiselle. Heilurin lakipisteessä ollaan 42 metrin korkeudessa, 120 asteen kulmassa. Tätä on siis luvassa Lintsillä vuoden päästä! 

*Otsikkokuva: Jessi Ristilä/Linnanmäki.

PS. Käy ihmeessä vierailulla myös Peacockin puolella!

Saattaisit myös pitää näistä:

2 kommentti

  1. Eipä tuokaan rannekemaksu kovinkaan kalliilta tunnu, päinvastoin, paljon huvitusta on tuolla rahalla tarjolla. Olisi tosiaan mukava pitkästä aikaa käydä Lintsillä, muutama muu huvipuisto on viime vuosien aikana tullut huomattavasti tutummaksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *