*Mainos: Bite away -hoitokynä saatu kokeilua vastaan

En tiedä teistä, mutta olen todellinen hyttysmagneetti ja jalkani ovat tällaisten hyttyskesien jälkeen täynnä pistosjälkiä ja myöhemmin rupia. Puhumattakaan kutinasta, joka voi vielä useita viikkoja pistojen jälkeen aktivoitua uudestaan. Kun sain tietää, että minulla on mahdollisuus kokeilla Vertosin maahantuomaan Bite away:tä, olin enemmän kuin ilahtunut.

Bite away on kehitetty hyönteisten pistojen ja puremien oireiden nopeaan hoitoon. Hyttysten lisäksi käyttöohjeissa mainitaan paarmat, ampiaiset ja herhiläiset sekä niiden pistojen aiheuttamien kutinoiden, kipujen ja turvotusten hoidon. Lääkinnällinen laite on patentoitu ja dermatologisesti testattu, eikä sisällä kemikaaleja. Laitteen teho perustuu keskitettyyn lämpövaikutukseen.

Bite away on tehty Saksassa ja toimii kahdella LR6 AA-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana (ovat vaihdettavissa).

Ohjeistus

Valitettavasti laite tuli minulle siinä vaiheessa kun hyttysten määrä oli jo radikaalisti vähentynyt juhannuksen huippusumasta. Jouduinkin odottelemaan joitakin päiviä, ennen kuin Bite away-laite pääsi todella tositoimiin.

Käytännössä kynän mallinen laite asetetaan välittömästi pistoskohdan päälle valitun keston mukaisesti. Jos pistänyt pörriäinen on ollut jokin, jolla oli pistin, se irroitetaan ensin ihosta pois.

Herkälle iholle ja ensimmäiseksi käyttökerraksi suositellaan 3 sekuntia, tavanomaiseen käyttöön 6 sekuntia. Hoitolaitteen keraaminen pää kuumenee 51 asteeseen. Kun valittu aika on kulunut, laitteesta kuuluu äänimerkki ja se menee pois päältä. Laite on käytettävissä 10 sekunnin päästä uudelleen.

Testaus

Tälläkin kertaa hyttysen pistoskohta oli jälleen nilkassa. Painoin Bite away:n pistoskohdan päälle. Valitsin 3 sekunnin ajan, jolloin laite hieman piipitti. Tunsin kun pistemäinen lämpö kasvoi pistoskohdan päällä.

Led-valon syttyessä, kolme sekuntia oli minulle kuitenkin liian pitkä aika. Sain pidettyä kynän paikallaan hammasta purren. Vaikka lämmöstä pidänkin, tällainen lämpö tuntui valitettavasti minusta polttavan epämukavalta.

Tosin kyseistä pistoskohtaa ei käsittelyn jälkeen kutittanut lainkaan, joten laite todellakin toimii, jos vain ei ole niin ”herkkänahkainen” kuin minä olen.

Tulen kokeilemaan laitetta vielä uudestaan, nyt kun tiedän, miten se käytännössä toimii. Tapanani kun ei ole antaa kerrasta periksi.

Bite away-hoitokynä on saatavilla esimerkiksi Prisman verkkokaupasta. Hinta alkaen 34,95€.

Saattaisit myös pitää näistä:

1 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *